Εισαγγελική έρευνα για την Έλενα Παπαρίζου

Μία απρόσμενη τροπή παίρνει η δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη.

Ο πταισματοδίκης Αθηνών προχώρησε στον διορισμό δικαστικού πραγματογνώμονα με ειδικότητα οικονομολόγου που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εspresso καλείται να διερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία της τραγουδίστριας.

Είχε προηγηθεί παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Έλενα Παπαρίζου είχε διαπράξει κακουργηματικού χαρακτήρα υπεξαίρεση, όπως χαρακτηριστικά κατήγγειλε ο μουσικός παραγωγός και πρώην σύντροφος της με τη μήνυση που υπέβαλλε εις βάρος της τον περασμένο Νοέμβρη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο ειδικός πραγματογνώμονας φέρεται να ολοκλήρωσε την έρευνα, την οποία και παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη στον πταισματοδίκη, ενώ αναμένεται να τη στείλει άμεσα στον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι εναντίον της τραγουδίστριας.

Ύστερα από έρευνα η πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη βρήκε επιπλέον στοιχεία, για αυτό κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, ζητώντας και άλλα 30.000 ευρώ. Δηλαδή απαιτεί συνολικά περίπου 280.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν. Η πλευρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν αρνείται την ύπαρξη των κερδών, υποστηρίζει όμως ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο μουσικός παραγωγός δεν πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε από αυτά, καθώς τότε συζούσε μαζί της, και όντας άνεργος, ξόδεψαν τα χρήματα από κοινού για τη διαβίωσή τους, κάτω από την ίδια στέγη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα