Εκδήλωση για τη στοματική υγεία στo Παιδικό Χωριό SOS από την Orbit

H τσίχλα χωρίς ζάχαρη, Orbit®, που εντάσσεται στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Mars Hellas, διοργάνωσε εκδήλωση την 7η Σεπτεμβρίου στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, στο πλαίσιο του προγράμματος στοματικής υγείας «Μασάμε για καλό».

Στόχος της εκδήλωσης η ψυχαγωγία των παιδιών με ταυτόχρονη ενημέρωσή τους σχετικά με τα βήματα μίας ολοκληρωμένης στοματικής φροντίδας: βούρτσισμα, χρήση οδοντικού νήματος, μάσημα τσίχλας χωρίς ζάχαρη όπως η Orbit®, όταν δεν είναι δυνατό το βούρτσισμα και τέλος τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο για τον καθιερωμένο οδοντιατρικό έλεγχο.

Στο πρώτο σκέλος της εκδήλωσης περισσότερα από 50 παιδιά αναμετρήθηκαν σε επιτραπέζιο παιχνίδι σχετικό με τη στοματική φροντίδα, ενώ στο δεύτερο σκέλος οι νικητές που προέκυψαν συμμετείχαν σε δοκιμασία καθαρισμού γιγάντιων ζευγών δοντιών ακολουθώντας τα βήματα στοματικής φροντίδας και κέρδισαν διπλά εισιτήρια για το Allou! Fun Park.

Η Orbit® με την πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό» στηρίζει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 έχει συγκεντρώσει από την πώληση των συσκευασιών της 50.000, με τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 1.251 οδοντιατρικοί έλεγχοι και 241 θεραπείες σε 9 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα-Περιστέρι, Πειραιά, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα και Κομοτηνή.

Για 3η χρονιά, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο 2017 -χάρη στη θερμή υποστήριξη των καταναλωτών- η πρωτοβουλία της Orbit® συνεχίστηκε σε επιλεγμένα καταστήματα super market σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να καλύψει 380 θεραπείες σε περίπου 150 παιδιά και εφήβους που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS στις περιοχές: Πειραιάς, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα