Εκκαθαρίσεις και μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Εκκαθαρίσεις, μεταγραφές και… ναυάγια περιλαμβάνει το «μενού» στον ΠΑΟΚ! Όπως όλα δείχνουν, οι Τζαβέλλας και Σπυρόπουλος θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ δεν προχωρά η περίπτωση του Μπεν από τη Βέροια. Τουναντίον, επιβεβαιώνονται οι επαφές με μεγάλο όνομα από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας και απρόσκοπτη να συνεχίσει την προσπάθειά της στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» άναψε το πράσινο φως για την παραχώρηση των Γιώργου Τζαβέλλα και Νίκου Σπυρόπουλου, καθώς οι δύο παίκτες έχουν έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Άγγελο Αναστασιάδη και δεν υπολογίζονται στα αγωνιστικά του πλάνα.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, η περίπτωση του Μπεν από τη Βέροια θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη» με την αρνητική έννοια, καθώς ο ξένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ο ατζέντης του υποστηρίζει πως υπάρχει πρόταση από την Αγγλία και πως κατά πάσα πιθανότητα, θα απαντήσει θετικά.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» επιβεβαίωσαν τις επαφές με μεγάλο όνομα από την Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε πως έχει προταθεί ο Μιραλέμ Σουλεϊμάνι, της Μπενφίκα, για τον οποίο οι παράγοντες της ελληνικής ομάδας είχαν διαψεύσει ότι έχουν καταθέσει προσφορά, αλλά είχαν παραδεχθεί ότι υπάρχει πρόταση από μάνατζερ στα γραφεία τους. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα