Εκπληκτικό φινάλε στην Ολλανδία!

Επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε του ολλανδικού πρωταθλήματος, ο Άγιαξ νικούσε την PSV 0-2 μέσα στο Αϊντχόφεν και περνούσε μπροστά στη βαθμολογία δύο βαθμούς. Έχοντας και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, θεωρήθηκε το απόλυτο φαβορί για την κούπα.

Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι απρόβλεπτο όσο δεν πάει! Η Αϊντχόφεν ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με έξι νίκες, ο «Αίαντας» γκέλαρε την 31η αγωνιστική και κατάφερε να φέρει ισοπαλία και στο φινάλε με την αδιάφορη και 17ης της βαθμολογίας Ντε Γκράαφτσαπ, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στη μεγάλη αντίπαλο που πανηγύρισε ένα απρόσμενο πρωτάθλημα.

Δείτε σε βίντεο τα δευτερόλεπτα πριν από στη στέψη, όταν το ματς των πρωταθλητών με την Τσβόλε (1-3) έχει ολοκληρωθεί και περιμένουν να μάθουν τα νέα από το ματς του Άγιαξ για να πανηγυρίσουν τον τίτλο:

https://www.youtube.com/watch?v=BbwVOyzNyww

 

Και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WYktcp_-Xyc

 

Δείτε και την τούρτα που είχαν φτιάξει οι άνθρωποι της Ντε Γκράαφτσαπ για να τιμήσουν τον πρωταθλητή Άγιαξ σε περίπτωση που κατακτούσε το πρωτάθλημα. Τούρτα έφτιαξαν, αλλά δεν κάθισαν να χάσουν!

FOTO3

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα