Εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ η ΑΕΚ!

Παρά το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν υφίσταται στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά μόνο στην εταιρία «Δικέφαλος ΑΕ» που δημιουργήθηκε για να «σηκώσει» το νέο γήπεδο της ομάδας, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάνθηκε με ψήφους 4-3 πως λόγω του ασυμβίβαστου η «κιτρινόμαυρη» ομάδα πρέπει να βγει από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ και να πληρώσει ένα σχετικό πρόστιμο.

Η απόφαση αυτή προφανώς και δεν άρεσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη που βρέθηκε στα γραφεία της ΕΕΑ και ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με το μέλος της Επιτροπής, Γιώργο Βαμβούκα, ο οποίος μάλιστα απείλησε τον επιχειρηματία ότι θα τον σύρει στα δικαστήρια, επειδή ο «τίγρης» του είπε πως είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται προφανώς για μία απόφαση που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την ΑΕΚ, αφού η αποχή της από το κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν λέει πολλά, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως το 3-3 της προηγούμενης εβδομάδας έγινε 4-3 χάρη στην ψήφο της Ειρήνης Μαρούπα, δηλωμένης οπαδού του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει η σελίδα της στο facebook (https://www.facebook.com/eirini.maroupa?fref=ts).

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της, έχοντας ως στηρίγματα τη Super League, την ΕΠΟ και τώρα και την EEA, ωστόσο άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να απαντήσουν στο γήπεδο. Βέβαια, και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να γίνει πολύ δουλειά, ιδίως μετά το περσινό παράδειγμα της διαιτησίας στον αγώνα Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και των ενεργειών της ΕΠΟ και της Super League για αναβολή της ρεβάνς σε ημερομηνία που βόλευε τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα