Ελένη Χατζίδου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον αδερφό της Μενεγάκη

Για έναν μεγάλο έρωτα κάνουν λόγο τον τελευταίο καιρό οι φήμες και τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, η Ελένη Χατζίδου βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου.

Σε συνέντευξή της στο People αν και παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμη να ερωτευτεί και να μπει σε νέα σχέση, αναφορικά με τον αδερφό της παρουσιάστριας, τόνισε:

 

«Έχει πλάκα όλο αυτό, επειδή δεν έχει δόση αλήθειας. Αυτό το παιχνίδι τού να σου χρεώνουν όποιον άντρα δουν μαζί σου δεν το είχα ζήσει μέχρι τώρα. Τις προάλλες γελάσαμε πολύ με τον Θοδωρή Μισόκαλο για ένα δημοσίευμα που είχε τίτλο «Τι συμβαίνει μεταξύ της Χατζίδου και του Μισόκαλου;». Να σου πω τι έγινε! Ήμουν στο σπίτι κι έκανα ένα live στο Instagram. Την ώρα εκείνη, μου έστειλε φιλιά δημόσια. Του απάντησα κι εγώ και κράτησαν screenshot από τη συνομιλία και το έκαναν θέμα. Με τον Θοδωρή είχαμε γνωριστεί όταν τραγουδούσα στο Ποσειδώνιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και από τότε κρατάμε επαφή, κυρίως μέσω των social media, δεν έχουμε πάει ούτε για έναν καφέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα