Ελεύθερο(ς) Πουλί(δο) για Ολυμπιακό!

Τις βαλίτσες του για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό ετοιμάζει ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κερδίζει τη διαμάχη που είχε με την Τίγκρες και μένει ελεύθερος με απόφαση του CAS.

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων στο Μεξικό, ο διεθνής παίκτης δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο και αναμένει την επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου να… ανοίξει σαμπάνιες και να δρομολογήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, για τα… μάτια του οποίου συνέβη όλη αυτή η αναστάτωση στη ζωή και στην καριέρα του τους τελευταίους μήνες.

Η είδηση προέρχεται από το περιβάλλον του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις του και μεσολαβεί ακόμη και στη μεταγραφή του. Ο Πουλίδο είχε πάρει προσωρινή άδεια από τη FIFA και αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Λεβαδειακού, φανερώνοντας ένα μέρος από το πλούσιο ταλέντο του.

Η Τίγκρες από την πλευρά της αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του CAS, προκειμένου να εξετάσει τις επόμενες κινήσεις της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα