Ελισάβετ Μουτάφη: Έχασε δεκάδες κιλά,έμεινε η «μισή» και ποζάρει με μαγιό (εικόνες)

Νιώθοντας πιο καλά από ποτέ με το σώμα της, η Ελισάβετ Μουτάφη τόλμησε την πρώτη της φωτογράφιση με μαγιό. Η δημοφιλής ηθοποιός ποζάροντας στον φακό του «You» μίλησε για τη μάχη της με τα παραπανίσια κιλά αλλά και πώς κατάφερε να τα χάσει.

«Είχα πολλές αυξομειώσεις βάρους γιατί είμαι άνθρωπος των άκρων και είτε ακολουθούσα αυστηρή διατροφή –τότε που ήμουνα αθλήτρια– είτε έτρωγα πολύ. Τώρα πια έχω βάλει στο μυαλό μου μερικά πράγματα και τα ελέγχω, εννοείται ότι υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγω, αλλά μετά βάζω ένα στοπ. Το βάρος μου αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μου, γιατί όταν είσαι συνέχεια στα άκρα, έχεις ένα πρόβλημα γενικότερα με τη ζωή σου. Πήγα σε ψυχολόγο, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον εαυτό μας, δεν είναι κάτι ξεχωριστό… Όταν νοσούμε ψυχικά, νοσούμε και σωματικά λέει ένας κορυφαίος ψυχολόγος, μία είναι η φλεγμονή».

Τα χρόνια της ζωής της που έβαλε πολλά κιλά, ήταν πολύ δύσκολα και ψυχοφθόρα για εκείνη, σε σημείο να μη θέλει να κοιτάζεται ούτε στον καθρέφτη.

«Υπήρχαν φορές που δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη, γιατί αυτά τα κιλά δεν τα ένιωθα δικά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και τους αρέσει και καλά κάνουν και είναι και πανέμορφοι, εγώ όμως δεν ήμουνα καλά, δεν μου αρέσω παχιά, μου αρέσω αδύνατη», εξομολογείται και, επισημαίνοντας ότι θα την ξαναδούμε παχιά μόνο όταν μείνει έγκυος, στέλνει το μήνυμά της: «το σημαντικό είναι ο καθένας να τα έχει καλά με τον εαυτό του, γιατί οι διαταραχές στο φαγητό συμβαίνουν όταν δεν είμαστε καλά εμείς με τον εαυτό μας. Θα μιλήσω, λοιπόν, για την παχυσαρκία, γιατί για τη νευρική ανορεξία υπάρχουν άλλοι να μιλήσουν καλύτερα που το έχουν περάσει, πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι και να τον αποδεχόμαστε!».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα