Ελληνικό περίπτερο στην AUSA 2015  

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Επίσημη Εθνική Συμμετοχή – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ –  στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί 12 – 14 Οκτωβρίου 2015 στη Washington των ΗΠΑ.

Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με:

  • 30.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ανά διοργάνωση
  • 600 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου
  • 9 Eθνικά Περίπτερα (Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Καναδάς, Κορέα και Τουρκία

Η Ελληνική Συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια δυναμική προσπάθεια συστράτευσης φορέων και επιχειρήσεων σε μία προσπάθεια να αναδειχθούν οι δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στο πλαίσιο μίας δυναμικής πολιτικής εξωστρέφειας και προώθησης των προϊόντων τους στο εξωτερικό.
Η Εθνική συμμετοχή στην AUSA 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καιυποστηρίζεται και από το Enterprise Greece.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Δημήτρης Βίτσας και οΔιευθύνων Σύμβουλος του Εnterprise Greece κ. Δότσης θα παρευρεθούν στην έκθεση, ενώ στελέχη του Υπουργείου και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικού Εξοπλισμού και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) θα συνοδεύσουν την αποστολή και θα συμμετέχουν ενεργά με δικό τους χώρο εντός του Ελληνικού Περιπτέρου.

Οι εκθέτες του Ελληνικού Περιπτέρου είναι: Hellenic Aerospace Industry, Hellenic Vehicle Industry (ELVO), Hellenic Defense Systems (EBO-PYRKAL), IDE-Intracom Defense Electronics, Theon Sensors, Elfon, Alpha Systems/Kouimtzis and Dasyc.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μετά την επιτυχία της περσινής συμμετοχής, Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με την πολύτιμη υποστήριξη, την Αιγίδα και την συμμετοχή στην Έκθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπως και με την υποστήριξη του Enterprise Greece, διοργανώνει και φέτος το Ελληνικό περίπτερο στη μεγαλύτερη έκθεση αμυντικού εξοπλισμού ξηράς στις ΗΠΑ.  Η Ελληνική συμμετοχή,  με υπερδιπλάσιο περίπτερο και αριθμό εκθετών, διεκδικεί ενεργό ρόλο στις διεθνείς αγορές μέσα από ένα προνομιακό χώρο όπου οι εταιρείες εκθέτες και τα στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα έχουν την ευχέρεια να ενημερώνουν τους επισκέπτες και τις ξένες στρατιωτικές αποστολές για τις δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα