Εμείς τα λέγαμε, ποιος μας άκουγε;

Και ξαφνικά νέα εμπλοκή με τα Play Off της Super League, καθώς το προγραμματισμένο για τις 29 Μαΐου ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ συμπίπτει με το ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ (τέταρτος τελικός).

Προφανώς την ίδια μέρα, δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια που – όπως έγραφε από την προηγούμενη εβδομάδα η «Α» – δεν μπορούν να διεξαχθούν, εκτός κι αν το ποδοσφαιρικό ματς διεξαχθεί το πρωί. Η Super League το όρισε, όμως, για τις 16:00 κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει αποχώρησε οπαδών της ΑΕΚ κατά τις έξι το απόγευμα, τέσσερις ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι για το μπάσκετ, όπου αναμένονται 18.000 φίλοι του ΠΑΟ!

Την ίδια ώρα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αρνούνται να αγωνιστούν μεσημεριάτικα κάτω από το λιοπύρι, καθώς παραδοσιακά στην Ελλάδα, από τον Απρίλη κι έπειτα, τα ματς ξεκινούν το αργότερο στις 17:00. Ξαφνικά, η Super League αποφασίζει πως κατά τις 15:00 οι παίκτες θα βγουν και θα κάνουν προθέρμανση!

Βέβαια, αν η Super League το ανακοινώσει, οι δύο ομάδες θα υποχρεωθούν να κάνουν το χατίρι της διοργανώτριας αρχής, ωστόσο να ξέρει ο κύριος Κοντονής πως η… κοινωνική ειρήνη μόνο εξασφαλισμένη δεν θα είναι και για ένα τετράωρο η αστυνομία θα πρέπει να είναι υποψιασμένη για διάφορα ραντεβουδάκια…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα