Εμπλοκή πολιτικού στα εξοπλιστικά «φωτογράφισε» η Σταμάτη

Την εμπλοκή ενός πολιτικού προσώπου στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων φέρεται να υπενίχθηκε η Βίκυ Σταμάτη, κατά τη διάρκεια της 4 ωρών κατάθεσης που έδωσε σήμερα.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου να «φωτογράφισε» ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, και της επίκουρης Εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο που εμπλέκεται σε υποθέσεις διαφθοράς, υποστηρίζοντας πως όσα γνωρίζει της τα είχε εκμυστηρευτεί ο άντρας της πρώην υπουργός Άμυνας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση, η πελάτισσά του δεν ζήτησε κανένα «αντίδωρο» για όσα κατέθεσε. «Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς και άλλα πρόσωπα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η εισαγγελέας Διαφθοράς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα