Εμπορικό κέντρο στο σταθμό Θεσσαλονίκης σχεδιάζει η ΓΑΙΑΟΣΕ

Ένα νέο εμπορικό κέντρο, σχεδιάζεται από τη ΓΑΙΑΟΣΕ, πάνω από τις αποβάθρες του Επιβατικού Σταθμού του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης δημόσιας ωφέλειας, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ανάπτυξης και διαχείρισης της σιδηροδρομικής ακίνητης περιουσίας, Θανάσης Σχίζας, το εμπορικό κέντρο θα πλαισιώνεται από υπόγειο παρκινγκ και χώρο πρασίνου, ενδεχομένως και ένα ξενοδοχείο, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της περιοχής και όλου του δυτικού τομέα της πόλης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ επισήμανε πως όσα σχεδιάζονται θα υλοποιηθούν στη βάση μίας στενής συνεργασίας με την τοπική κοινωνία. «Υπάρχει ενδιαφέρον και από επενδυτές και από καταστήματα, γιατί δεν έχουμε κάτι παρόμοιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα προχωρήσουμε σε στενή συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Ελπίζουμε από την ερχόμενη εβδομάδα να αρχίσει η διαδικασία της διαβούλευσης για την στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων» διευκρίνισε.

Στόχος των στελεχών της ΓΑΙΑΟΣΕ είναι το εμπορικό κέντρο να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει το ίδιο διάστημα που θα παραδοθούν και τα έργα του μετρό Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα