Εξαψήφια έσοδα για να κάνουν σεξ οκτώ φορές την ημέρα!

Τέσσερα ζευγάρια στη Βρετανία βρήκαν τη λύση για να αυξήσουν κατά πολύ τα έσοδα τους αφού εξομολογήθηκαν πως όταν κλείνουν την πόρτα της κρεβατοκάμαράς τους… ανοίγουν τη webcam και μοιράζονται online τις πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Οι Kitty και Moses και οι νιόπαντροι Ari και Glenn είναι μεταξύ εκείνων που επέλεξαν να προβάλουν τη σεξουαλική ζωή τους στο ίντερνετ.

Εμφανίστηκαν στη νέα εκπομπή του Channel 4, «Sex Diaries» η οποία αποκαλύπτει μια βιομηχανία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων- με ένα από τα ζευγάρια να έχει εξαψήφιες απολαβές!

Οι προτιμήσεις του «κοινού» ποικίλουν: άλλοι θέλουν μια γνήσια πορνοταινία, άλλοι προτιμούν παραγωγή που να θυμίζει Χόλιγουντ και κάποιοι πιο αυθεντικά κι αυθόρμητα πράγματα.

«Είναι σαν να βλέπουν ένα πραγματικό ζευγάρι- γιατί είμαστε ένα πραγματικό ζευγάρι», λένε οι Kitty και Moses, που άρχισαν να προβάλουν τη σεξουαλική ζωή τους στο διαδίκτυο μόνο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Πιστεύουν πως απευθύνονται κυρίως σε παντρεμένους που δεν έχουν καλή ερωτική σχέση με τον σύντροφό τους.

Η εκπομπή αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις των … τηλεθεατών και πολλοί παραδέχονται πως τους αρέσει να βλέπουν ένα πραγματικό ζευγάρι- αντί για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας πορνό.

Οι Kitty και Moses χρεώνουν 85 πένες το λεπτό για όσους παρακολουθούν τις περιπτύξεις τους- περίπου 1,15 ευρώ.

Αυτό που είναι παράξενο είναι πως διαρκώς το laptop τοποθετείται σε διαφορετικές γωνίες ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη θέα για τους «πελάτες» τους.

«Ποτέ δεν ξέρεις αν βγήκαν offline επειδή ξέμειναν από λεφτά ή επειδή ολοκλήρωσαν», λέει η Kitty.

Ο Moses, που είναι bisexual, βγάζει 5,5 ευρώ θωπεύοντας το στήθος της συντρόφου του.

Το ζευγάρι δηλώνει πως δεν θα σταματήσει να έχει θεατές στη σεξουαλική του ζωή ακόμα και τώρα που η Kitty έχει γίνει μητέρα.

Από την πλευρά τους οι Ari και Glenn λένε πως η συμπεριφορά τους στο κρεβάτι τους γίνεται με αγάπη και όχι πορνογραφικά.

Ένα βράδυ, 4.000 άνθρωποι συντονίστηκαν για να τους δουν να κάνουν σεξ ενώ κατέγραψαν την ερωτική τους δράση και στο μήνα του μέλιτος.

«Με κάνει να νιώθω ωραία για τον εαυτό μου, να νιώθω καλύτερα», λέει η 23χρονη Ari.

Έξι μήνες αργότερα ωστόσο το ζευγάρι χώρισε.

Κάποιοι κάνουν σεξ online για χόμπι αλλά άλλοι ζουν από αυτό. Όπως οι Emma και Eddie που λένε πως έχουν εξαψήφιο εισόδημα από τη δραστηριότητα αυτή.

Η 23χρονη Emma μπήκε στη «δουλειά» αυτή όταν έχασε τη δουλειά γραφείου που έκανε και, όπως λέει, ο Eddie είναι ο μόνος άνδρας με τον οποίο έχει κοιμηθεί.

Όταν ο Εddie- παράνομος μετανάστης στη Βρετανία- φυλακίστηκε, η Emma άρχισε τις περιπτύξεις με τη φίλη της Nicole.

Το ζευγάρι κάνει σεξ οκτώ φορές την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα, για να βγάζει αρκετά λεφτά. Η Emma παραδέχεται πως είναι κάπως δύσκολο να κάνει σεξ τόσες φορές την ημέρα και «συχνά συμβαίνουν και μολύνσεις».

Η βαθιά χριστιανική οικογένειά της δεν ενέκρινε ασφαλώς τη δράση της αυτή αλλά η ίδια δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει. Όταν ο άνδρας της απελάθηκε στην ανατολική Ευρώπη, από όπου κατάγεται, εκείνη πήγε μαζί του αναζητώντας νέους συνεργάτες για να στήσουν την ίδια δουλειά εκεί.

sex 2

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα