Εξελίξεις στην ΑΕΚ, μένει ο Πατίτο, προσπάθεια να κρατήσει Ντίντακ, Βάργκας

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει το βασικό της κορμό και να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις και όχι να γυρίσει “τούμπα” το ρόστερ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ευχαριστημένος από συγκεκριμένους παίκτες τους οποίους ο κόσμος ίσως και να μη βλέπει με το καλύτερο δυνατό μάτι.

Για παράδειγμα, οι Πατίτο, Ντιντάκ και Βάργκας είναι ποδοσφαιριστές που αν ρωτήσεις τους φίλους της Ένωσης θα σου πουν πως ίσως υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά. Ο Ισπανός κόουτς, όμως, ποντάρει στο ότι οι τρεις συγκεκριμένοι ξέρουν τι θα πει ΑΕΚ και πως του χρόνου θα τους χειριστεί κατάλληλα προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα.

Έτσι, εισηγήθηκε να μείνει ο Πατίτο – εκτός αν έρθει κάποια σούπερ προσφορά – ζητάει να γίνει ότι είναι δυνατόν για να μείνει και ο Ντιντάκ (πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν, καθώς ο Δ. Μελισσανίδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του παίκτη) και να επιμείνει η διοίκηση στην πρόταση παραμονής του Βάργκας, ίσως ανεβάζοντας ελαφρώς την προσφορά!

Για να δούμε πόσοι από αυτούς τους τρεις θα μείνουν και φέτος στην ΑΕΚ! Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια των Play Off ο Χιμένεθ είχε δείξει ότι βάζει στο περιθώριο τους Πατίτο και Βάργκας, αλλά μάλλον το έκανε επειδή είχαν μείνει από δυνάμεις και όχι επειδή ήθελε να τους δείξει το δρόμο της εξόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα