Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζωγράφου

Στο αρχείο είχε μπει η υπόθεση ξυλοδαρμού του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ως γνωστόν, στις 13 Οκτωβρίου του 2014 ο Ζωγράφος είχε δεχθεί επίθεση και στην κατάθεσή του είχε εμπλέξει τον Δημήτρη Μελισσανίδη, υπερτονίζοντας τις δύο τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε μαζί του. Στο νοσοκομείο είχε επισκεφτεί τον Ζωγράφο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος πρώτος είχε διαρρεύσει πως πριν τον ξυλοδαρμό του, ο Ζωγράφος είχε μιλήσει με τον Μελισσανίδη, υπονοώντας πως υπάρχει συσχετισμός.

Την υπόθεση είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ο οποίος μετά από έρευνα έξι μηνών την είχε βάλει στο αρχείο, λόγω ανεπαρκών ενδείξεων! Ωστόσο, ο Χριστόφορος Ζωγράφος είχε ζητήσει το άνοιγμα της υπόθεσης, καταθέτοντας προσφυγή κατά της απόφασης της εισαγγελίας, η οποία και απορρίφθηκε με αποτέλεσμα η υπόθεση, πλέον, να μείνει οριστικά στο αρχείο μέχρι να παραγραφεί (ή να προκύψουν νέα στοιχεία).

Μετά κι από αυτή την εξέλιξη την οποία γνώριζε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται να προβεί σε νομικές απαντήσεις εναντίον όσων τον ενέπλεξαν στην υπόθεση. Στην τότε απολογία του, είχε παραδεχθεί τις συνομιλίες με τον Ζωγράφο, έχοντας καταθέσει πως απλά του είχε ευχηθεί καλή αρχή στο έργο του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League, ζητώντας το 50-50 σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Aegean είχε ζητήσει να αρθεί το απόρρητο και να εξεταστούν τόσο οι δικές του συνομιλίες με τον Ζωγράφο, όσο και όλες οι υπόλοιπες εκείνης της περιόδου του τότε αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα