Εξιχνιάστηκε μετά από τρία χρόνια η δολοφονία Αλγερινού στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από τρία χρόνια η δολοφονία ενός 26χρονου Αλγερινού, ο οποίος είχε διακομισθεί από την πλατεία Εξαρχείων με το Ε.Κ.Α.Β., βαριά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε η ΕΛΑΣ, προέκυψε ότι στις 5 Οκτωβρίου του 2014 υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, πιο συγκεκριμένα, υπηκόων Αλγερίας και Μπαγκλαντές, στην συμβολή των οδών Ανδρέα Μεταξά και Θεμιστοκλέους,  με αφορμή την χωροταξική διανομή της περιοχής στην διακίνηση ναρκωτικών.

 Τον χτύπησαν θανάσιμα με σπασμένα μπουκάλια

Στην συμπλοκή συμμετείχαν, τρία άτομα, υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 23,29 και 31 ετών που περιλαμβάνονται στους δράστες της ανθρωποκτονίας. Το θύμα μαζί με φίλο του επίσης αλλοδαπό, πλησίασαν τον 23χρονο Μπαγκλαντεσιανό και ξεκίνησαν να λογομαχούν μαζί του.

Μόλις συνειδητοποίησαν οι δύο ομοεθνείς του δεύτερου τον καβγά, επενέβησαν και μαζί με άλλους άγνωστους τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα στην τραχηλική χωρά, με σπασμένο μπουκάλι. Μόλις πληροφορήθηκαν το συμβάν οι φίλοι του θύματος, μετά την επίθεση, αναζήτησαν τους υπαίτιους, και τότε τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι, τον 29χρονο δράστη για αντεκδίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την αστυνομία εξετάστηκαν αρκετοί αλλοδαποί οι οποίοι δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες για την έρευνα, φοβούμενοι φαινόμενα αντεκδίκησης.

Τέλος, οι τρεις δράστες συνελήφθησαν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα