Εξωπραγματική χλιδή για τον Βασιλιά της Σ. Αραβίας στη Μόσχα

Η υπέρτατη χλιδή για τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας στην τετραήμερη επίσκεψή του στη Μόσχα αφού εντυπωσίασε τους πάντες με την άφιξη -υπερπαραγωγή του στη ρωσική πρωτεύουσα.

Συνοδεία 1.500 ατόμων, χρυσή σκάλα και δικά του χαλιά

Όπως γράφει το Bloomberg, ο βασιλιάς Σαλμάν έφερε μαζί του αντιπροσωπεία με… 1.500 μέλη, μια χρυσή σκάλα και τα δικά του χαλιά. Μάλιστα την ώρα που κατέβαινε η κυλιόμενη σκάλα δυσλειτούργησε κι λετσι ο 81χρονος βασιλιάς χρειάστηκε να κατέβει τα υπόλοιπα σκαλιά με τα πόδια.

Στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, ο βασιλιάς έφτασε με μεγάλη αυτοκινητοπομπή που συνοδευόταν και από αυτοκίνητα της ρωσικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το κόστος για τα δωμάτια στα δύο ξενοδοχεία, το Ritz Carlton και το Four Seasons, στα οποία κατέλυσε η «αποστολή» του Σαουδάραβα βασιλιά, θα φτάσει τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Ο λογαριασμός για την επίσκεψη είναι 3 εκατομμύρια δολάρια και δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν τα έξοδα που θα κάνει η αντιπροσωπεία των 1.500 ατόμων σε άλλες υπηρεσίες, όπως spa αλλά και γεύματα εκτός ξενοδοχείου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα