ΕΟΚ: «Οι αρχαιρεσίες έχουν επικυρωθεί από δύο Τακτικούς Δικαστές»

Ανακοίνωση – απάντηση μετά την Εισαγγελική Παραγγελία να χορηγηθούν τα αντίγραφα των πρακτικών της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσής, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο πρώην μπασκετμπολίστας, νυν μέλος του Δ.Σ. του ΓΑΣ Εύνικος και εκπρόσωπος στην ΕΟΚ, Βασίλης Ντάκουρης, προκειμένου «να γίνουν γνωστά τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων αρχαιρεσιών της ΕΟΚ», αφού όπως καταγγέλλει «ουδέποτε και πουθενά και με οποιοδήποτε δημόσιο ή άλλο τρόπο ανακοινώθηκαν ή δημοσιοποιήθηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα των τελευταίων Αρχαιρεσιών της ΕΟΚ».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναφέρει σχετικά: «Προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων τις οποίες κάποιοι… άτεχνα επιδιώκουν, ενημερώνουμε όσους το αγνοούν ότι τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Ε.Ο.Κ. της 4ης Σεπτεμβρίου 2016, είναι νόμιμα και ισχυρά και έχουν επικυρωθεί και υπογραφεί από δύο Τακτικούς Δικαστές, αντιπροσώπους στη διαδικασία. Επ’ αυτών ουδεμία αντίρρηση ή, αμφιβολία ή, ένσταση κατά του κύρους υπήρξε στο διάστημα των έξι επόμενων μηνών, όπως παρέχεται το δικαίωμα από τον αστικό κώδικα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα