Επέκτεινε το συμβόλαιο της στη δυτική Αυστραλία έως το 2019 η Intralot

 Την ανανέωση του συμβολαίου της με τη Λοταρία της Δυτικής Αυστραλίας, Lotterywest (Lotteries Commission of Western Australia) για τρία επιπλέον χρόνια, υπέγραψε η Intralot Australia, θυγατρική του Ομίλου Intralot στην Αυστραλία.  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Intralot Australia θα συνεχίσει να παρέχει την τεχνολογία και τις σχετικές υπηρεσίες στη Lotterywest μέχρι το 2019, με δυνατότητα δύο επιπλέον μονοετών ανανεώσεων.

 Η επέκταση του συμβολαίου περιλαμβάνει την αναβάθμιση του κεντρικού συστήματος της Intralot, LOTOS O/S™, την παροχή της ανανεωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, B-On, καθώς και της διαδραστικής multimedia πλατφόρμας, Horizon. Η Lotterywest έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια για τον ανασχεδιασμό όχι μόνο της τεχνολογίας, αλλά και της συνολικής εικόνας των σημείων πώλησης της λοταρίας, που θα εμπλουτιστούν με τα πρωτοποριακά τερματικά της Intralot, Photon και Genion, καθώς και της τελευταίας τεχνολογίας self-service συσκευής, Gablet.

Η Intralot θα παρέχει επίσης στη Lotterywest τη διαδραστική λύση για κινητά τηλέφωνα που παρουσίασε πρόσφατα, το ‘Mobile Lottery’, για την οποία έχει αιτηθεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη end-to-end λύση που αναπτύχθηκε για iOS και Android, κινητά και συσκευές tablet. Το Mobile Lottery αλλάζει την εμπειρία του παιχνιδιού δημιουργώντας νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης και κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας την συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια μέσω μιας καινοτόμου εφαρμογής για κινητές συσκευές, που είναι διαθέσιμη στους παίκτες οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

“Η ομάδα της Lotterywest είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας με την Intralot, η οποία είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης. Προσβλέπουμε σε αυτή την πολύ καλή συνεργασία και για τα επόμενα χρόνια. Είμαστε βέβαιοι ότι η τεχνολογία και η τεχνογνωσία που μας έχει προσφέρει η Intralot θα συμβάλει στην επιτυχία του σημαντικού έργου επανασχεδιασμού και ανανέωσης του δικτύου των σημείων πώλησης που έχουμε ξεκινήσει”, δήλωσε η κα. Jan Stewart, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lotterywest.

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Chief Operations Officer του Ομίλου Intralot, είπε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Lotterywest. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 ετών έχουμε συνεργαστεί στενά με τη Λοταρία και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε συμβάλλει στην επιτυχημένη προσπάθειά τους να εκσυγχρονίσουν τις δραστηριότητες τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις της λοταρίας, καθιστώντας την παράδειγμα για την ευρύτερη περιοχή. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας προς όφελος των παικτών και όλων των εμπλεκομένων μερών”.

Ο κ. Αντώνης Μαρκόπουλος, Managing Director της Ωκεανίας του Ομίλου Intralot, πρόσθεσε: “Η Intralot θα συνεχίσει να διατηρεί και να υποστηρίζει την πολύ επιτυχημένη λειτουργία της Lotterywest και να βοηθήσει στην πρωτοποριακή προσπάθεια μετασχηματισμού του δικτύου πωλήσεων της λοταρίας. Οι καινοτόμες λύσεις της Intralot θα βοηθήσουν τη Λοταρία να επιτύχει τους στόχους της και να παρέχει νέες εμπειρίες στους πωλητές του δικτύου της, συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού στους παίκτες της, να προσεγγίσει τη γενιά “των κινητών συσκευών”, και παράλληλα να αυξήσει την κοινωνική συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα