«Επίμονα τα θεσμικά ατοπήματα της Ζ. Κωνσταντοπούλου»

Το ενδεχόμενο να μπορεί να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ δεν είχε δοθεί άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να είναι παρόντες, υπογράμμισε χθες Τετάρτη η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή, ωστόσο, η εκτίμηση που εκφράστηκε στο πλαίσιο της πρώτης συνέντευξης που έδωσε η κ. Κωνσταντοπούλου προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πλήθος αντιδράσεων. Μεταξύ των αντιδρούντων ήταν και το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αργά χθες το βράδυ υπήρξε το εξής σχόλιο:

«Το επίμονο πάθος της Προέδρου της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου για την συνεχή παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ στη Βουλή την οδηγεί σε επίμονα θεσμικά ατοπήματα – παρά την αποδοκιμασία των θέσεων της ακόμη και από το κόμμα της.
Πού στοχεύει; Περιμένουμε την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ που προς το παρόν μπορεί να τη χαίρεται και να την καμαρώνει αλλά θα την πληρώσει πολιτικά πολύ ακριβά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα