Επαφές με Μαρκαριάν και Μίτσελ!

Έλληνας ή γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας θα είναι ο επόμενος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, θέλει να αποφύγει το… λάθος του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος προσελήφθη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, δίχως να γνωρίζει το παραμικρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η λογική που ακολουθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διαθέτει βάση. Όποιος αναλάβει την καθοδήγηση της Ελλάδας, θα πρέπει να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το διαθέσιμο υλικό και παράλληλα, τη νοοτροπία που διέπει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ισπανία, προκειμένου να μιλήσει με τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού, Σέρχιο Μαρκαριάν και τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ο Μαρκαριάν διαθέτει πλούσια εμπειρία από Εθνικές ομάδες, αλλά το μειονέκτημά του είναι πως απέχει μεγάλο διάστημα από τα τεκταινόμενα στη χώρα μας.

Τα κασέ και των δύο τεχνικών δεν ξεπερνούν το μπάτζετ που έχει ορίσει η ελληνική Ομοσπονδία, άρα δεν τίθεται θέμα οικονομικού. Ο Γιώργος Καραγκούνης θέλει να ολοκληρώσει τις επαφές του, να συγκεντρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται και να καθίσει με τη νέα διοίκηση στο τραπέζι, προκειμένου να καταλήξουν στην επιλογή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα