Επαφές με Μπάγερν ο Βίκτορ Βαλντές!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πιστεύει στην αξία του Βίκτορ Βαλντές και τις τελευταίες μέρες το αποδεικνύει εμπράκτως, κάνοντας κίνηση να πάρει τον Ισπανό πορτιέρο στην Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», ο τεχνικός των «Βαυαρών» εισηγήθηκε στη διοίκηση της ομάδας του την απόκτηση του ελεύθερου ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του. Ο Βαλντές έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να υπογράψει στη Μονακό, με την οποία είχε συμφωνήσει προ μηνών. Οι Μονεγάσκοι, όμως, επικαλέστηκαν τις συνέπειες του σοβαρού τραυματισμού του και ακύρωσαν τη συμφωνία τους, με αποτέλεσμα ο Ισπανός γκολκίπερ να μείνει… κρεμασμένος!

Η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Λούκας Ρέντερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική Βιτόρια Σετούμπαλ. Ο Γκουαρδιόλα έχει δουλέψει για μία πενταετία με τον Βαλντές, από το 2008 έως και το 2012, γεγονός που σημαίνει ότι γνωρίζονται πολύ καλά και εκτιμούν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα