«Επιδημία» τραυματισμών στην εθνική!

Είναι η αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε που δεν αγχώνει τον Κλαούντιο Ρανιέρι! Διότι σε διαφορετική περίπτωση, ο Ιταλός εκλέκτορας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα βρισκόταν αντιμέτωπος με πολύ σοβαρά προβλήματα!

Δύο ακόμη παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ από τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδος, καθώς τραυματίστηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ τραυματίστηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο ματς της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Γκλάντμπαχ.

Στη θέση των δύο ποδοσφαιριστών κλήθηκαν ο Λουκάς Βύντρα της Λεβάντε και ο Δημήτρης Κολοβός από τον Πανιώνιο. Εν τω μεταξύ, πρόβλημα έχει προκύψει και με την παρουσία του Κώστα Μανωλά, ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε στο 77ο λεπτό του αγώνα της Ρόμα με την Τορίνο. Εφόσον αδυνατεί ο παίκτης να δώσει το «παρών», δεν αποκλείεται στη θέση του να κληθεί ο Αυλωνίτης του Ολυμπιακού.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές και… μέχρι νεωτέρας, η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με τους Νήσους Φερόε και το φιλικό με τη Σερβία απαρτίζεται από τους:

Καρνέζη, Γλύκο, Καπίνο, Μανωλά, Μόρα, Βύντρα, Τασούλη, Καράμπελα, Τοροσίδη, Μπακάκη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Τζιόλη, Σάμαρη, Μάνταλο, Κονέ, Χριστοδουλόπουλο, Ντίνα, Κολοβό, Αθανασιάδη, Μαυρία, Καρέλη και Γκέκα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα