«Επικίνδυνες απόψεις υιοθετεί ο Τσίπρας»

Τις θέσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χριστόπουλου περί ύπαρξης «Μακεδονικής μειονότητας» σχολίασε η Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Άννα Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου σήμείωσε:

«Είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος, πριν μερικά χρόνια, καθύβριζε την Ελληνική Δικαιοσύνη, δηλώνοντας ότι ζει τον “Μακεδονικό της μεσαίωνα”, επειδή απέρριψε το αίτημα φιλοσκοπιανών εθνικιστών να ιδρύσουν στη Φλώρινα “Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού”. Το αίτημα είχε υποβληθεί από άτομα που αυτοαποκαλούνται “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα, και προωθούν την προπαγάνδα των Σκοπίων. Ο κ. Χριστόπουλος, αναγνωρίζει επίσης και «Μακεδόνες μειονοτικούς» που ζουν στην Ελλάδα!»

Στη συνέχεια η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι: «αποτελεί δικαίωμα του κ. Τσίπρα να επιλέγει τα στελέχη που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο. Όμως κανείς δεν περιμένει ότι θα αποδοκιμάσει τέτοιες επικίνδυνες απόψεις. Γιατί προφανώς τις πιστεύει και ο ίδιος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα