«Επικίνδυνες η πολιτική ανωριμότητα και ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ»

Επικίνδυνες χαρακτήρισε την πολιτική ανωριμότητα και ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. Σε ομιλία του στο χωριό Πυργετό του νομού Λαρίσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «το δίλημμα των επερχόμενων ευρωεκλογών είναι σταθερότητα ή περιπέτεια».

Ο κ. Χαρακόπουλος συνομίλησε με κατοίκους για τη σημασία των ευρωεκλογών και τόνισε μεταξύ άλλων:«Οι ευρωεκλογές πρέπει να σημάνουν την αναμφισβήτητη υπεροχή των δυνάμεων που εκπροσωπούν την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, που έχουν τη γνώση και τη θέληση να οικοδομήσουν ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρα, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν στο χείλος της χρεωκοπίας. Και αυτές οι δυνάμεις βρίσκουν την έκφρασή τους κυρίως στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Όπως είπε, «στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο λαϊκισμός, με όποιο πρόσημο κι αν εμφανίζεται, πρέπει να ηττηθεί για να μην μπουν σε κίνδυνο όσα έχουν επιτευχθεί από τις θυσίες του λαού μας».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «όπως αποδεικνύουν και τα τελευταία γεγονότα με τις επιλογές στο ευρωψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η πολιτική ανωριμότητα και ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες, διότι μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές συνέπειες σε ευαίσθητα θέματα εθνικής σημασίας. Κι αυτό οι πολίτες οφείλουν να το έχουν υπόψη τους την ώρα της κάλπης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα