“Επικίνδυνη φλυαρία το Grexit”

Tον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε “κάρφωσε” ο Μάρτιν Σουλτς με αφορμή τα όσα λέει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών περί έξοδο της Ελλάδας από την  Ευρωζώνη.

Η πρόσφατη φλυαρία για το Grexit είναι επικίνδυνη», τόνισε ο ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για τη καγκελαρία, σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), υπογραμμίζοντας ότι «όποιος στρέφει την Ευρώπη και τη Γερμανία τη μια κατά της άλλης διαπράττει αμάρτημα ως προς το μέλλον της χώρας μας.

»Δεν είναι συνετό να έρχεται προς συζήτηση συνεχώς το θέμα της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη.Σε αυτούς τους καιρούς της παγκόσμιας ανησυχίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη. »Μια λειτουργούσα Ευρώπη στην οποία οι μικροί και οι μεγάλοι συζητούν ως ίσος προς ίσον είναι επίσης η καλύτερη προστασία για τις θέσεις εργασίας στη Γερμανία», υπογράμμισε ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, συνέχισε να πουλάει τρέλα και αρννήθηκε ότι απείλησε με έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, σε περίπτωση που η χώρα αποτύχει να υλοποιήσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις. Επισήμανε μάλιστα  ότι η χώρα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα