Επιμένει για Μαζουακού η Ίντερ!

Αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Αρτούρ Μαζουακού φέρεται η διοίκηση της Ίντερ, η οποία επανέρχεται με νέα πρόταση για τον παίκτη του Ολυμπιακού, προσφέροντας και έμψυχα ανταλλάγματα!

Οι Μιλανέζοι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια, παρ’ ότι, μόλις πριν λίγες μέρες, ο Γάλλος φουλ μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Ο ατζέντης του, δε, έχει δηλώσει πως για φέτος ο αριστερός φουλ μπακ θα παραμείνει στον σύλλογο του Πειραιά και το επόμενο καλοκαίρι (2016) θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σε μία μεταγραφική περίοδο, όμως, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις. Η Ίντερ ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, στην οποία θα περιλαμβάνεται ένα ικανοποιητικό ποσό, αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα. Πιο συγκεκριμένα, η λίστα από την οποία μπορεί να επιλέξει ο Ολυμπιακός περιλαμβάνει τα ονόματα των Κουζμάνοβιτς, Ταϊντέρ και Τζόελ Όμπι.

Η περίπτωση του Μαζουακού είναι πολύπλοκη, καθώς από τη μία ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του για την επόμενη σεζόν. Από την άλλη όμως, το ειδικό βάρος των ομάδων που ενδιαφέρονται είναι μεγάλο και ενδεχομένως ο παίκτης να υποκύψει και τελικά να ζητήσει μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα