Επιμένουν οι Ν.Ε. για συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η σκυτάλη περνά τώρα σε περιφερειακές δυνάμεις. Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ, κεντρικά στελέχη του οποίου είχαν διαφωνήσει στο παρελθόν με την στρατηγική του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πορεία προς την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, ζητώντας επιμόνως τη σύγκληση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ώστε η όποια απόφαση για τη συνέχεια να ληφθεί από αυτό.

Το αίτημά τους δεν εισακούστηκε μεν, ενώ το επιχείρημα της ηγετικής ομάδας του κόμματος ότι δεν υλοποιούνται παρά οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος, φαίνεται ότι δεν έπεισε τα περιφερειακά στελέχη που πίστευαν στην αναγκαιότητα μίας κομματικής διαδικασίας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Έτσι, σε σύσκεψη των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, λίγο μετά από την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Συμεών Κεδίκογλου την προηγούμενη εβδομάδα, το αίτημα επανήλθε. Ζητούν εκ νέου, τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εθνικές εκλογές, εκτιμώντας ότι είναι το μόνο αρμόδιο όργανο για να ξεκαθαρίσει την πορεία της παράταξης. Στην Χαριλάου Τρικούπη πάντως, δεν …ψήνονται.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα