Επιστροφή στην Ελλάδα θέλει η Ζοζεφίν Μπεργκ και ο Σουηδός περιμένει πρόταση

Επιστροφή στην Ελλάδα θέλει η Ζοζεφίν Μπεργκ και ο Μάρκους περιμένει πως και πως πρόταση από μια εκ των μεγάλων ομάδων της χώρας μας.

Ο Μάρκους Μπεργκ άφησε τον Παναθηναϊκό για την Αλ Αΐν το περασμένο καλοκαίρι, μετακομίζοντας μαζί με την οικογένειά του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο η Ζοζεφίν, φαίνεται πως δεν περνάει καλά. Η όμορφη ξανθιά σύζυγός του, την οποία μάθαμε αρκετά καλά από τις παρουσίες της στην Λεωφόρο, έχει αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να ανεβάζει στο instagram διάφορα… περίεργα μηνύματα, δείχνοντας πως έχει βαρεθεί τη ζωή στο Άμπου Ντάμπι και θέλει να επιστρέψει σε πιο… γνωστά μέρη.

Η αρχή έγινε όταν ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Μπεργκ, στην οποία έγραφε: “Μου λείπει αυτό που είχαμε τόσο πολύ. Δύσκολες ημέρες με άρρωστα παιδιά και εγώ να προσπαθώ να δίνω το 100% σε όλους”.

Στη συνέχεια, ανέβασε νέα φωτογραφία με την ίδια μόνη μπροστά από την κατοικία τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην οποία έγραψε: “Όταν φτάνεις σε ένα δύσκολο μέρος και όλα είναι εναντίον σου, και δείχνεις σαν να μην μπορείς να αντέξεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω, μην τα παρατάς, ρόδα είναι και γυρίζει”.

Το μήνυμα προς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο. Και ο Μάρκους δεν πρόκειται να πει όχι σε μια φανέλα που δεν είναι πράσινη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα