Επιτέθηκαν άγρια οι δημοσιογράφοι στον Ρώσο φαβορί της Γιουροβίζιον: Η ερώτηση- «φωτιά» για τους gay (βίντεο)

 

Μια μοναδική εμφάνιση έκανε στην σκηνή του σταδίου της Στοκχόλμης ο Sergey Lazarev καταφέρνοντας να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης για τη χώρα του στη Γιουροβίζιον! Ο Ρώσος καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, τραγουδώντας και χορεύοντας, υπό τη μοναδική σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού , και όλοι τον χρίζουν πλέον ως το μεγάλο φαβορί του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Όλα όσα ακολούθησαν όμως στη συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψαν ότι δεν έχει και την εύνοια των δημοσιογράφων, αφού με τις ερωτήσεις τους προσπάθησαν σύμφωνα με τους αυτόπτης μάρτυρες, να τον «κολλήσουν» στον τοίχο, να τον φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε πολύ όταν μία δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Ρωσία χαρακτηρίζεται ως «κρύα χώρα» τονίζοντας πώς μιλάει για τους κατοίκους και τη νοοτροπία τους. Ο Sergey Lazarev χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του, απάντησε πώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ζητώντας να περάσουν στην επόμενη ερώτηση, που ήταν πιο επιθετική για εκείνον. Με τον τραγουδιστή να δείχνει ότι έχει επέλθει πλέον σε αμηχανία.

«Η Eurovision αποτελείται από πολλά μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Και πολλοί άνθρωποι φοβούνται να έρθουν στην Ρωσία επειδή φοβούνται λόγο του σεξουαλικού τους προσανατολισμού. Είναι λοιπόν ασφαλές να φιλοξενήσει η Ρωσία την Eurovision, και οι εκείνοι που είναι gay θα είναι ασφαλής;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου της Ουκρανία, η οποία απέσπασε μεγάλο χειροκρότημα από όσους βρισκόντουσαν στην αίθουσα.

Ο Ρώσος τραγουδιστής προσπάθησε να τον διακόψει φανερά ξαφνιασμένος και να απαντήσει πως υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με τους ομοφυλόφιλους στη Ρωσία. Αλλά όλα αυτά είναι φήμες καθώς υπάρχει ομοφυλόφιλη ζωή στη Ρωσία η οποία είναι μια μοντέρνα χώρα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα