Επιτέθηκε στον Γιώργο Γκιρτζίκη ο Βαγγέλης Γραμμένος

Ο Βαγγέλης Γραμμένος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Γκιρτζίκη, χαρακτηρίζοντας τον αποτυχημένο, σχολιάζοντας κάποιες από τις τελευταίες κινήσεις τακτικής του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΟ:

Ο κ. Γκιρτζίκης, ακόμη και σήμερα, αδυνατεί να καταλάβει ότι απέτυχε παταγωδώς σε ΟΛΑ τα ζητήματα που χειρίστηκε στη σύντομη θητεία του.

Τελευταία, επιχειρεί να μας επιδείξει και τα προσόντα του ως επικοινωνιολόγου.

Του ζητούν, λέει, Ενώσεις της αντιπολίτευσης να τους εντάξει στο ψηφοδέλτιό τους. Φαίνεται πως ο κ. Γκιρτζίκης θεωρεί τον εαυτό του σκιώδη υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε ότι απ΄ αυτόν «το ζητούν οι Ενώσεις». Αδυνατεί και σήμερα να καταλάβει ότι αποτελεί παρελθόν από το ποδόσφαιρο. Προσπαθεί, μάλιστα, να μας πείσει ότι αυτός επέλεξε τον υποψήφιο πρόεδρο της παράταξής τους !!! Τον πληροφορούμε, λοιπόν, ότι, για μια ακόμη φορά, υποτιμά τη νοημοσύνη των Προέδρων και συμβούλων των Ενώσεων. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού ο ίδιος δεν είναι καν σύμβουλος στην Ένωση από την οποία προέρχεται εδώ και ενάμιση χρόνο; Αν, όμως, έτσι ικανοποιεί τον ψυχικό του κόσμο, θα το σεβαστούμε.

Όσον αφορά στο ερώτημά του αν θέλουμε εκλογές ή όχι, τον πληροφορούμε ότι θέλουμε εκλογές αδιάβλητες και διαδικασίες διαφανείς. Θέλουμε εκλογές από την Εκλογική Επιτροπή, όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΟ. Με την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε, γιατί δεν περιέλαβε στην πρόσκληση της πρόσφατης Γ.Σ. του Ιουνίου το θέμα της εκλογής της Εκλογικής Επιτροπής ;;

Θα μας πει επιτέλους γιατί παραβιάζει το καταστατικό της ΕΠΟ, το οποίο ευαγγελίζεται, όποτε τον συμφέρει ;; Δεν του έγιναν μάθημα οι τόσες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ακύρωσαν, συλλήβδην, τις αλήστου μνήμης αποφάσεις του;;

Όσο για τον επικεφαλής της Κίνησής μας και αν θα κατέλθει ή όχι στις εκλογές, ομολογούμε ότι το αλάθητο ένστικτό του θα τον δικαιώσει για μια ακόμη φορά. Όπως τον δικαίωσε στην πρόβλεψή του ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, ότι δεν θα αλλάξουν οι Δικαστές των Δικαστικών Οργάνων, που πραξικοπηματικά επεχείρησε να αναδιατάξει, ότι θα εφαρμόσει το καταστατικό της ΕΠΟ και όχι το Ν. 2725/99 για το κώλυμα εκλογής του, ότι δε θα αλλάξει ο Κώδικας Δεοντολογίας και τόσες άλλες εκπληκτικές προβλέψεις που έκανε στο παρελθόν.

Όσο για την εξαπάτηση των Ενώσεων από τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αδυνατούμε να κατανοήσουμε του συλλογισμούς και τους συνειρμούς του.

ΥΓ: Θα μας απαντήσει, επιτέλους, γιατί δεν εξελέγη η εκλογική επιτροπή από τις Γ.Σ. που έγιναν επί θητείας του ως προέδρου;; Από το 2014 εκκρεμεί η διάταξη του Καταστατικού. Το ξέχασε, φοβήθηκε ή κάτι άλλο είχε στο μυαλό του ;;

Θεσσαλονίκη 05/09/2016

Για την Κίνηση

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα