Επιτέλους, ανέδειξε παίκτη από τις ακαδημίες η ΑΕΚ

Ανάλογη καριέρα με αυτή του Στέλιου Μανωλά ή έστω του Σπύρου Οικονομόπουλου δύσκολα θα κάνει, αλλά δεν είναι ποτέ κακό να ονειρεύεσαι. Η ΑΕΚ μετά από πάρα πολλά χρόνια δείχνει πιο κοντά από ποτέ στο να «βγάλει» παίκτη από τις Ακαδημίες της.

Όσοι δεν είχαν παρακολουθήσει τα φιλικά, σίγουρα θα υπέστησαν ένα μικρό σοκ όταν στο 71’ είδαν τον Κώστα Γαλανόπουλο να περνά στη θέση του Βάργκας. «Μήπως δεν άκουσα καλά, και μπαίνει ο Τζανετόπουλος;», αναρωτήθηκε ένας φανταστικός φίλος της Ένωσης.  Μια χαρά είχε ακούσει. Ήταν ο Γαλανόπουλος.

Ο μικρός μπήκε και η Σεντ Ετιέν δεν έκανε ξανά φάση. Όχι ότι τους μηδένισε μόνος του. Είχε Σιμόες, Γιόχανσον δίπλα του. Αλλά τι καλύτερο από το να ξεκινάς την καριέρα σου και να έχεις συμπαίκτες στην ίδια θέση αυτούς τους δύο. Και τι καλύτερο, από το να έχει ένα θρασύτατο προπονητή που να σε βάζει με τη μία στα βαθιά.

Ο Γαλανόπουλος θα κάνει μεγάλη καριέρα. Αν όχι στην ΑΕΚ, ίσως σε άλλη ομάδα. Αλλά είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Είναι ακόμη 18 χρονών και παίζει σαν 28χρονος. Και προφανώς είναι ο λόγος που αποδεσμεύεται ο Κορδέρο, που δεν στεναχωρήθηκε κανείς για την απόφαση του Ανάκογλου να αποχωρήσει, που δεν προχώρησε του Κάτσαρ και που δεν δόθηκαν 600 χιλιάρικα για τον Λαΐφη. Τον υπολογίζουν πάρα πολύ στην Ένωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα