Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ, 1-3 την Καλλονή

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ και βαθμολογική ανάσα, αφού επέστρεψε στις θέσεις που οδηγούν στα Play Off.  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 1-3 την Καλλονή στη Μυτιλήνη, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αλλά δικαιότατα!

Ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ στο 7’ μετά από μπαλιά του Ροντρίγκεζ και πανηγύρισε έξαλα μαζί με τον Ιγκόρ Τούντορ, δείγμα για μία ακόμη φορά ότι οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν άριστη σχέση με τον προπονητή τους. Στο 41’ η Καλλονή ισοφάρισε με πέναλτι του ηγέτη της, Μανούσου, το οποίο κέρδισε ο Μπαργκάν από τον Σκόνδρα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν όπως πάντα αγχωμένος και προφανώς επηρεασμένος από την ισοφάριση, αλλά χάρη στις αλλαγές του Τούντορ ισορρόπησε λίγο μετά το 70’ και στο 76’ ο Αθανασιάδης έκανε το 1-2, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Μακ. Το 1-3 διαμόρφωσε στην εκπνοή ο Μυστακίδης.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Λιορέντε (86’ Χιντασέλι), Καλτσάς (89’ Γιούρακης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80’ Μάρκοβιτς), Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60’ Μυστακίδης), Πέλκας (65’ Γκολάσα), Μακ (80’ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα