Εποχές Χατζηπαναγή περιμένουν στον Ηρακλή

Υπολογίζουν σε 20.000 φιλάθλους την Κυριακή με την ΑΕΚ

Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου αναμένουν στον Ηρακλή την Κυριακή στην πρεμιέρα των Play Off με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των «μπλε» Παύλο Μυροφορίδη, υπάρχει πρόβλεψη για παρουσία 20.000 και πλέον φιλάθλων!

Τόσο κόσμο μάζευε το Καυτατζόγλειο μόνο επί Χατζηπαναγή, αλλά είναι γνωστό ότι πήγαιναν ακόμη και φίλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή, όμως, οι οπαδοί θα είναι του Ηρακλή και μόνο του Ηρακλή (πέραν των 1.000 φίλων της ΑΕΚ) αφού ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι που μπορεί και να κρίνει μία ολόκληρη άνοδο.

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία των Play Off, ο Ηρακλής με νίκη φτάνει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση, υπερτερεί στην ισοβαθμία και αυξάνει κατακόρυφα τις ήδη μπόλικες υπάρχουσες ελπίδες ανόδου. Με ήττα, όμως, μένει τους επτά βαθμούς και όποια ομάδα εκ των Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛ, Παναχαϊκής και Απόλλωνα νικήσει θα τον πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς.

Είναι λοιπόν τρομερά κρίσιμο το παιχνίδι για τον Ηρακλή και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουν ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει την προέλευση του ημιτελικού με τη Skoda Ξάνθη (περισσότεροι από 15.000)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα