Εποχή Χριστόπουλου στη Λιβαδειά

O Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος τεχνικός του Λεβαδεικού μετά το… διαζύγιο με τον Ράικο Ντόστανιτς.

Οι Βοιωτοί μετρούν πέντε σερί ήττες στα τελευταία ματς πρωταθλήματος από ομάδες που ήταν ανώτερες από αυτούς, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος. Κι επειδή μετά από μαζεμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα το σύνηθες είναι να αλλάζει ο προπονητής,  το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01) υπήρξε κι η επίσημη ανακοίνωση απ’ την πλευρά των Βοιωτών: «Μετά από συνάντηση του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Φαράντο, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο κ. Dostanic επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό και εργατικότητα. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου δεν ανακοινώθηκε επίσημα ακόμη αλλά διαδικτυακά δημοσιεύματα τη θεωρούν τελειωμένη υπόθεση. Ο Μεσσήνιος τεχνικός είχε κουβεντιάσει ξανά με τη διοίκηση του Λεβαδειακού το περασμένο καλοκαίρι και τότε δεν βρέθηκε σημείο επαφής, όμως τώρα οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Εκείνο που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί είναι αν θα βρίσκεται στον πάγκο στη σαββατιάτικη (14/1) αναμέτρηση με τη Βέροια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα