ΕΠΟ: «Συμφωνία υπήρξε μόνο για το διαιτητή»

Με το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή σε ισχύ, η ΕΠΟ δείχνει ανένδοτη, καθώς από το Γουδή υποστηρίζουν πως η συμφωνία μεταξύ Υφυπουργού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, για ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου, ουδέποτε συνοδεύτηκε και από υποχρεωτικό ορισμό συγκεκριμένων βοηθών.

Από αυτή την άποψη, η ΕΠΟ έχει δίκιο, καθώς ο Σταύρος Κοντονής και η ΠΑΕ ΑΕΚ (που διαφώνησε με τους ορισμούς των βοηθών), μάλλον αμέλησαν να ασχοληθούν με τους επόπτες, τον τέταρτο και τον παρατηρητή. Στην πραγματικότητα, όμως, οι επιλογές της ΚΕΔ και του κυρίου Σωμαρακάκη είναι παράξενες, αφού άφησαν έξω δύο διεθνείς βοηθούς και συνεργάτες του Σιδηρόπουλου με τους οποίους έχει «σφυρίξει» σε ένδεκα ευρωπαϊκά ματς την τελευταία διετία.

Όπως και να έχει, η ΕΠΟ δείχνει ανένδοτη και το τελεσίγραφο τρέχει. Θυμίζουμε, πως ο άνθρωπος που επιφορτίζεται τους ορισμούς είναι ο κύριος Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, για τον οποίο στο πρόσφατο Δ.Σ. της Super League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει: “Ποιος είναι αυτός ο Σωμαρακάκης που ορίζει διαιτητές;”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα