Επτά κόουτς κούνησαν μαντίλι!

Η απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη από τη Λάρισα μπορεί να έκανε μεγάλο… μπαμ, ωστόσο δεν ήταν το πρώτο… διαζύγιο με προπονητή στη φετινή Σούπερ Λιγκ και σίγουρα ούτε το τελευταίο.

Ο Μακεδόνας κόουτς ήταν ο έβδομος στη λίστα των προπονητών που έχασαν τη δουλειά τους από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν ήταν επίσης ούτε καν ο πρώτος που απολύθηκε μετά από… νίκη, τον είχε προλάβει η ΑΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια!

Την αρχή έκανε ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να πληρώνει το άσχημο ξεκίνημα και να χάνει γρήγορα την εμπιστοσύνη της διοίκησης Σπανού. Ο Κορακάκης που τον διαδέχτηκε αποδεικνύεται για την ώρα καλός τιμονιέρης, αλλά το δείγμα είναι ακόμα  μικρό.

Ακολούθησε η Βέροια με το Θωμά Γράφα να παίρνει τη θέση του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και αμέσως μετά πήρε σειρά ο Αστέρα Τρίπολης. Το πρότζεκτ του Μάκη Χάβου δεν προχώρησε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να προσλαμβάνεται στη θέση του.

Τη… σκυτάλη πήρε ο Ηρακλής που πρόλαβε μέσα σε δέκα μέρες να αλλάξει… δύο προπονητές. Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Αμανατίδης που προωθήθηκε στη θέση του δεν άντεξε περισσότερο από δύο αγώνες (ο ένας για το Κύπελλο).

Την ίδια αγωνιστική με τους Θεσσαλονικείς αλλά μερικές ώρες αργότερα η ΑΕΚ προχώρησε σε… διαζύγιο με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Η θέση του γεωργιανού κόουτς ήταν επισφαλής μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά παραδόξως αποχώρησε μετά από νίκη στη Λάρισα, με τον Πορτογάλο Ζοζέ Μοράις να τον διαδέχεται.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έμελλε να είναι ο έβδομος προπονητής που απομακρύνεται, με τον Σάκη Τσιώλη να επιστρέφει στην ομάδα με την οποία δοξάστηκε το 1988, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα