Ερωτικό σκάνδαλο για την Αθηνά Ωνάση

Σαν να επαναλαμβάνεται η ιστορία στην προσωπική ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Και πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει η είδηση ότι η χρυσή κληρονόμος είναι ξανά ερωτευμένη, κάτι που έκανε πολλούς να χαρούν, «έσκασαν» και τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το σκάνδαλο.

Αφού ο νέος σύντροφός της έχει μακροχρόνια σχέση, κάτι που είχε συμβεί και με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο όταν τον γνώρισε, και για χάρη της χώρισε τη μητέρα του παιδιού του, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε από την ερωτική απογοήτευση. Και η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με όσα διαδίδονται , είναι και πάλι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της την καρδιά της έκανε να σκιρτήσει εκ νέου o Αλμπέρτο Ζόρζι. Νέος, ωραίος, πάμπλουτος και επαγγελματίας ιππέας. Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη του πούλησε ένα άλογο, όντας ακόμη σε γάμο, προκαλώντας τότε την αντίδραση του συζύγου της, που κάτι είχε υποψιαστεί μεταξύ τους στην ατμόσφαιρα. Τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Ωνάση και ο Ιταλός αθλητής δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά, προπονούνται καθημερινά μαζί, βγαίνουν έξω για φαγητό, και δεν κρύβουν ότι περνάνε καλά.

Το μοναδικό «αγκάθι» όμως στην ιδιαίτερη σχέση τους δεν είναι άλλο από τη σύντροφo του Αλμπέρτο, Αννναλίζα Τζιουντίνι, η οποία ακούγοντας όλους αυτούς τους ερωτικούς ψίθυρους, φροντίζει καθημερινά να «βομβαρδίζει» τα social media με τον σύντροφό της, θέλοντας να δείξει ότι είναι δικός της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα