Ερωτικό «συμπόσιο» στην Κρήτη για swingers!

Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη. Ένα καυτό εξαήμερο αρχίζει από την ερχόμενη Δευτέρα σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί αφού συνολικά 75 ζευγάρια από την Ελλάδα, την Βρετανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Νότια Αφρική και τη Χιλή, θα απομονωθούν στο «all inclusive» πολυτελές κατάλυμα και θα περάσουν νύχτες- φωτιά, ανταλλάσσοντας τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία που ειδικεύεται στις διακοπές για swingers, για δεύτερη συνεχή χρονιά υπόσχεται έξι «καυτές» νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο στην Κρήτη.

Οι junior σουίτες του ξενοδοχείου διατίθενται έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ, ενώ όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες, υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια έναντι του ποσού των 2.598 ευρώ.

To ερωτικό «συμπόσιο» περιλαμβάνει και θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο όπως μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκό φόρεμα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο είναι κάποιες από τις ιδέες που θα καλούνται να ακολουθούν πιστά οι swingers.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα