Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας ήταν αρκετό για να κρατήσει την Αγγελική Ηλιάδη μακριά από τους θαυμαστές της, το βράδυ της Παρασκευής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν βρέθηκε στο Frangelico για να τραγουδήσει μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, αλλά στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα της τοποθετήθηκε ορός.

Μία οξεία λαρυγγίτιδα ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να τραγουδήσει και την κράτησε μακριά από την live εμφάνισή της. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπώρησε τις φωνητικές της χορδές και οι γιατροί πλέον της συνέστησαν αφωνία, κάτι που σημαίνει πως ακόμα κι αν τραγουδήσει το Σάββατο, θα είναι δύσκολα για εκείνη τα πράγματα.

Η ίδια, όντας λυπημένη που δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές της, πόσταρε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece …δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω… ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που μου χορήγησε ο γιατρός μου ο Κ. Χρήστος Ζαφειριου και κάνοντας αυστηρά αφωνία εύχομαι αύριο να είμαι καλύτερα και να είμαι κοντά σας… Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ. Σας αγαπώ πολύ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα