Ετοιμος να αναλάβει ο Κωνσταντέλλος

Να προλάβει τις εξελίξεις επέλεξε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος την βγήκε με κόκκινο στον απερχόμενο δήμαρχο 3Β κ. Πανά. Ο νέος δήμαρχος στέλνοντας μήνυμα πως θα ξεκινήσει κανονικά την θητεία του την 1η Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να ζητήσει εκείνος επανακαταμέτρηση δηλώνοντας μάλιστα ότι θα βγει ενισχυμένος από την διαδικασία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωσή του, «τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών αναρτήθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών την Τρίτη 10 Ιουνίου και ο συνδυασμός «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» κατέθεσε άμεσα αίτηση επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων ή οποία είναι ήδη σε εξέλιξη.

Παρά το γεγονός ότι η ανάρτηση των αποτελεσμάτων επιβεβαιώνει επίσημα το αποτέλεσμα των εκλογών, και τη νίκη του συνδυασμού μας, ο επικεφαλής, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποφάσισε να ζητήσει την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων για λόγους διαφάνειας και ηθικής τάξης αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του, το πιθανότερα είναι η διαφορά να αυξηθεί και όχι να μειωθεί.

Σημειώνουμε ότι μετά την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων, ο κ. Κωνσταντέλλος θα ορκιστεί Δήμαρχος και θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου όπως επιβάλουν οι κανόνες της Δημοκρατίας, και τα όποια ευρήματα της διαδικασίας επανακαταμέτρησης θα συζητηθούν, αν γίνει κάποια σχετική ένσταση, στα αρμόδια δικαστήρια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα