Ετό… μέχρι το 2018 στην Έβερτον!

Ο Σάμουελ Ετό όχι μόνο απέδειξε ότι παραμένει σε άρτια κατάσταση και ότι δεν έχει ξοφλήσει ποδοσφαιρικά, αλλά φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Έβερτον, για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018!

Ο διεθνής Καμερουνέζος αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι στην Τσέλσι, αλλά ήρθε σε ευθεία ρήξη με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά από κάποια σχόλια του Πορτογάλου για την ηλικία του! Ο Ετό βγήκε δημοσίως και «έκραξε» τον Μουρίνιο και λίγες εβδομάδες μετά έλυσε το συμβόλαιό του με τους «μπλε» του Λονδίνου.

Το καλοκαίρι υπέγραψε στην Έβερτον για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη. Η παρουσία του όμως, έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους «εφοπλιστές», οι οποίοι του πρότειναν νέο κλειστό συμβόλαιο, μέχρι το 2018.

Το θέμα επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές στην Έβερτον, βάσει των οποίων ο Ετό θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα τους, όταν και όποτε εκείνος το αποφασίσει. Προς το παρόν πάντως, ισχύει μία πρόσφατη δήλωση του Καμερουνέζου, σύμφωνα με την οποία θα παίζει μέχρι τα 40 του και μάλιστα σκοπεύει να δώσει το «παρών» και στο Μουντιάλ του 2018!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα