Ευθεία επίθεση στον Γαλανό από τους οπαδούς του Άρη!

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες του, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη, «Super 3».

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα διαδικτυακής κοινωνικής δικτύωσης:
«Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην αγαπημένη μας ομάδα, και επειδή πολλές φορές η σιωπή ερμηνεύεται από τον καθένα όπως τον «βολεύει» (στην προκειμένη περίπτωση σαν στήριξη), θέλουμε να τοποθετηθούμε για να μην υπάρχει η παραμικρή παρερμηνεία, όσον αφορά τη στάση του Συνδέσμου μας.

Αρχικά, να θυμίσουμε πως πριν δύο μήνες, στην τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε ο Σύνδεσμος, μιλήσαμε για την ανάγκη να πάψει η αβεβαιότητα, που μόνο κακό έκανε στο αγωνιστικό (κάτι που άλλωστε αποδείχτηκε) και αφετέρου (όσον αφορά το Γαλανό) για την ανάγκη να ανέβει η ομάδα, τηρώντας από την πλευρά του τις δεσμεύσεις του (κυρίως οικονομικές, αλλά όχι μόνο), και να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η εκκαθάριση. Θέλαμε επίσης να ξεδιαλύνει το μπάχαλο που επικρατούσε και δυστυχώς επικρατεί ακόμα σχετικά με τους ρόλους, όπου ο καθένας για ότι στραβό γινόταν έριχνε την ευθύνη στον άλλο και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Γαλανός (στον οποίο έδωσαν το χρίσμα, ίδια θα ήταν η θέση μας για όποιον άλλο είχε αναλάβει), που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν στο μεγαλύτερο βαθμό εντάξει στις υποχρεώσεις του, ώστε να μπορεί να κρίνεται για ότι κάνει ή δεν κάνει.

Ο κόσμος του Άρη, υποχρεώθηκε να ζήσει και αυτό το μαρτύριο της Γ εθνικής, μόνο και μόνο για να ξεπλυθεί το αμαρτωλό παρελθόν, να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε σωστές βάσεις και μακριά από τα εγκληματικά λάθη (ή “λάθη”) των προηγούμενων χρόνων. Ο κόσμος του Άρη επίσης κατάπιε την πίκρα του και στήριξε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουν γίνει καν μεταγραφές και γενικότερα πριν δει το οποιοδήποτε δείγμα γραφής το νέο ξεκίνημα του Σωματείου με ΓΕΜΑΤΟ γήπεδο την πρώτη αγωνιστική και με ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΗ αγορά διαρκείας. Τα όσα μεσολάβησαν από τότε, σίγουρα δεν είναι καλά δείγματα γραφής και αυτό φαίνεται από την εικόνα του γηπέδου (για την οποία, ο μόνος που δε φταίει ΦΥΣΙΚΑ είναι ο κόσμος). Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να θυμίσουμε ορισμένες καταστάσεις του καλοκαιριού, που ενδεχομένως πολλοί να μην γνωρίζουν η να της ξέχασαν. Οι επιλογές του Συλλόγου για το πως θα πορευτεί, αφότου τελείωσαν αρχικά ο Στεφανίδης και στη συνέχεια τα δικαστήρια ήταν δύο:

Από τη μία ο Γαλανός, ο οποίος συστήθηκε σαν επενδυτής με την υπόσχεση να βάλει ένα εκατομμύριο (κατά δήλωση του -ποσό υπεραρκετό για την κατηγορία, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σε πληρωμές, εξοπλισμό, διατροφή, ενίσχυση της ομάδας κλπ.- το οποίο μάλιστα έγινε στην πορεία “φύγε εσύ και βάζω τρία εκ.” σε δημόσια δήλωση) και από την άλλη να βγει η χρονιά με διαχείριση και διευκολύνσεις όποτε ήταν απαραίτητο, ώστε να τρέξει η ομάδα χωρίς προβλήματα. Στην ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη που έγινε εκείνη τη Δευτέρα, αποφασίστηκε από τον Α.Σ. να δοθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στο Γαλανό, κρίνοντας πως ο κόσμος έχει κουραστεί από διαχείριση εσόδων. Φυσικά και δεν ήταν/είναι ο Γαλανός ο άνθρωπος που θα έδινε όραμα στον κόσμο ή ο επενδυτής που αρμόζει στον Άρη. Αλλά μέσα από συγκεκριμένες επιλογές και με τα χρονικά περιθώρια για την συμμετοχή της ομάδας ακόμα και σε αυτό το σιχαμένο πρωτάθλημα που αναγκαστικά έπρεπε να παίξει ο τεράστιος ΑΡΗΣ να έχουν στενέψει αρκετά και επικίνδυνα, πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση από τον Α.Σ. Η ενίσχυση δεν έγινε στο βαθμό που έπρεπε, οι ευθύνες χρεώθηκαν στον προπονητή (που αποτέλεσε παρελθόν) και πλέον, απαλλαγμένος από όσους τον “πολεμούσαν”, έχοντας το μαχαίρι και το καρπούζι ο Γαλανός, θα έπρεπε να τηρήσει τις υποχρεώσεις του.

Είδαμε ότι μετά από αυτές τις εξελίξεις και συνεχίζοντας μετά το δεύτερο ξεκαθάρισμα με τον ΑΣ, ο Γαλανός “ήρεμος” και χωρίς τρικλοποδιές στο έργο του, άρχισε να γίνεται ένας κακός χαμός πίσω από τις νίκες της ομάδας και τα πρώτα ραντεβού με τους Ισπανούς είχαν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν χώρα. Το πως φτάσαμε στο να θεωρούνται οι αναξιόπιστοι και όχι μόνο Ισπανοί του Σεπτεμβρίου, καλοί επενδυτές το Δεκέμβριο είναι απορίας άξιο (όχι για εμάς, έχουμε τις ΚΕΡΑΙΕΣ μας ανοιχτές) και φέρνει σε κωλοτούμπα, που δεν καλύπτεται με μανδύες ηθικής.

Από εκείνο το διάστημα κι έπειτα γίναμε μάρτυρες γεγονότων που δεν τιμούν ούτε ερασιτεχνική ομάδα, πόσο μάλλον τον Άρη Θεσσαλονίκης. Κάποια πράγματα έχουν βγει προς τα έξω, άλλα -πολύ περισσότερα- όχι (και δεν πρόκειται εμείς να ξεκατινιάσουμε τον Άρη δημοσιοποιώντας τα).Εκεί που θα σταθούμε είναι πως βλέπουμε πάλι ίδιες άρρωστες καταστάσεις με καθυστερήσεις πληρωμών ή πληρωμές έναντι (στον Άρη της Γ εθνικής…), με καλλιέργεια κλίματος διχόνιας, με παιδιά και αποπαίδια, με λυκοφιλίες και ύποπτες συμμαχίες, με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα του κώλου για το πόσο μπήκε η ομάδα μέσα σε ένα ματς (ρίχνοντας ευθύνες στον κόσμο που “δε στηρίζει”, σαν άλλοι Μάκηδες στον Aris FM, τους οποίους τότε έκραζαν -άλλη κωλοτούμπα-), με μεγάλα λόγια και λίγες πράξεις, με παίκτες να φεύγουν, παίκτες/προπονητές να ανακοινώνονται και να μην έρχονται ποτέ, με διαψεύσεις, με απίστευτες καταγγελίες, με απίστευτες μεγαλοστομίες και με ένα απίστευτο γαϊτανάκι όσον αφορά την εκκαθάριση (που ούτε εκκαθαριστές είχε τελικά, ούτε οι δικηγόροι του ανέλαβαν). Επειδή λοιπόν ο Άρης δεν είναι αε ποντίων Κατερίνης, είναι μεγάλο καράβι και έχει μεγάλες φουρτούνες, καλό είναι όταν υπόσχεστε να τηρείτε. Να μην αρχίσετε τα ίδια (που κράζατε) με τραμπουκισμούς του κόσμου και νταηλίκι στις συνεντεύξεις, αλλά να τηρείτε αυτά που ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ υποσχεθήκατε.

Γιατί πλέον δεν υπάρχει Σαουρίδης να καλύπτει, όπως γινόταν στο παρελθόν με άλλους. Ο σύνδεσμος είναι κρύσταλλο και όπως σας στήριξε όταν ήσασταν σωστοί, έτσι θα κρίνει και όταν αρχίζετε τις κωλοτούμπες , όταν δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη για τη λειτουργία της ομάδας, όταν βλέπουμε παθογένειες που έφεραν τον Άρη εδώ, να επαναλαμβάνονται. Και όπως το κάναμε κατ` ιδίαν και αρσενικά, έτσι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και η στάση μας αυτή είναι και θα είναι ίδια ανεξαρτήτως προσώπων. Όποιος προσφέρει στο Σύλλογο θα επιβραβεύεται σε βαθμό που δε βάζει ο νους του και όποιος τον βλάπτει θα την ακούει. Ντόμπρα και αρσενικά και ακόμα κάτι να ξέρετε όλοι ότι υπομονή θα κάνουμε σε κάθε αρχή γιατί γνωρίζουμε και της δυσκολίες και της καταστάσεις άλλο αυτό και άλλο το ψέμα όμως που δεν το γουστάρουμε καθόλου και τότε αντιδράμε αναλόγως… Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε στον λαλίστατο (με στυλ μανάβη, ξέρεις εσύ) συνεργάτη του Γαλανού, τον Τράιο που τολμάει να μιλάει για ηθικές και αξίες! Ποιός, ο Τράιος, ο οπαδός της εξαετίας και φυσικά ένας ακόμη που λέρωσε, στο μικρό ευτυχώς πέρασμα του από τον σύνδεσμο μας, το όνομα του συνδέσμου, έτσι όπως κάνανε και αρκετοί άλλοι, που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το προηγούμενο καθεστώς, εξαργυρώνοντας πολύ εύκολα το τάχα οπαδιλίκι τους…

Ο Τράιος λοιπόν που πήγε να σπουδάσει δημοσιογραφία ενώ έκανε κερκίδα βλέποντας πάντα στο βάθος την κονόμα και τη λεζάντα, που σύντομα κατέθεσε την οπαδική του ταυτότητα, δήθεν για το καλό του ΑΡΗ και λόγω της «έλλειψης δημοσιογράφων» με τις ευλογίες και την αμέριστη βοήθεια του Σαουρίδη, έπιασε δουλειά στο μετρόπολις κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: να γλύφει του πάντες και να ακολουθεί γραμμές για να πάρει κανένα μεροκάματο. Θυμόμαστε πολύ καλά τις πράξεις του -φυσικά- και τις λυκοφιλίες του, πάντα με γνώμονα το χρήμα.. Τράιε άραξε και πούλα αλλού τον παππά σου, εμείς σε ξέρουμε πάρα πολύ καλά και καλό θα ήταν να ψάξεις άλλη δουλειά. Μαθήματα συμπεριφοράς και οπαδισμού δε δεχόμαστε από αυτούς που τη μία μέρα φιλούσαν κύπελλα και την άλλη παρακαλούσαν το «καθεστώς» να τους βρει καμία θεσούλα δημοσιογραφική.

Αν θέλαμε μαθήματα κυβίστησης, ξέραμε που θα απευθυνθούμε. Όσο αφορά το περιβόητο θέμα Κόκε θα θέλαμε να τονίσουμε προς όλους ότι εμείς ΑΡΕΙΑΝΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ πλέον δεν τρώμε από κανέναν, πόσω μάλλον από βιντεάκια στο youtube… Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους, σε όποιο πόστο βρίσκονται στον ΑΡΗ μας .Για αυτό Κόκε, καλώς να ορίσεις, μόνο που όταν θελήσεις να επιστρέψεις, μη ξεχάσεις και τα 700.000Ε που χρωστάς στον ΑΡΗ. Και εφόσον δηλώνεις και τόσο ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ εννοείται ότι θα παίξεις και τζάμπα στην δύσκολη στιγμή που βρίσκεται το Σωματείο… Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως τα παραπάνω δεν πρέπει να σχετίζονται σε καμία περίπτωση με την λυσσασμένη στήριξη μας στην ομάδα. Πήγαμε παντού ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΑ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μανία, γιατί οι παίκτες και προπονητές παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η ομάδα θα ανέβει και η εκκαθάριση θα ξεκινήσει γιατί δεν υπάρχει “αλλά”.

υ.γ εισιτήρια θα ζητάτε παντού όποιοι και να είστε στην διοίκηση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ αλλιώς θα σας πάρει και θα σας σηκώσει… επίσης στα μέτρα τάξης θα τράβιεστε ακόμα και αν είναι στην κίνα παραγοντάρες της κακιάς ώρας… ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα