Ευχάριστα (ανεπιβεβαίωτα) νέα για Σουμάχερ

Τα καλύτερα δυνατά νέα για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μετέφερε η εκπρόσωπος του Γερμανού οδηγού αγώνων σε μερίδα των ΜΜΕ, καθώς ο άτυχος πιλότος φέρεται να ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες!

Η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, μετέφερε σε γερμανικά ΜΜΕ την είδηση ότι ο διάσημος πιλότος ξύπνησε από το κώμα. Η περιπέτεια του Σουμάχερ ξεκίνησε όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, μετά από πτώση που υπέστη κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ο Σουμάχερ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και μπήκε σε κατάσταση κώματος, ώστε ο οργανισμός του να έχει το χρόνο που χρειάζεται, για να ανακάμψει.

Από τον Ιανουάριο οι γιατροί μείωναν τη δοσολογία των φαρμάκων που του χορηγούσαν, για να τον διατηρούν σε κατάσταση κώματος και αν επαληθευθούν όσα διέρρευσε η εκπρόσωπό του, έφτασε η ώρα να ξυπνήσει και να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής διαφορετική αγωγή. Επισήμως δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ωστόσο εικάζεται πως θα βγει επίσημη δήλωση τις αμέσως επόμενες ώρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα