Ευχάριστες εξελίξεις στο MEGA – Ξεκινά η ΑΜΚ

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, ωστόσο το MEGA όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να διασωθεί, αν και ακόμα είναι νωρίς. Προς το παρόν, το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι μέτοχοι συμφώνησαν για να πάρουν μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μαζί με τους νέους επενδυτές θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό των 22,5 εκ. ευρώ που απαιτούνται.

Για αρχή, θα κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ και πλέον θα ξεκινήσουν οι συνεννοήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’ αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα