Εύκολα επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο Όσκαρ Γκαρθία, στο ντεμπούτο του στη Super League, δεν είδε τον Ολυμπιακό να… θαμπώνει με την απόδοση του. Είδε όμως τους «ερυθρολεύκους» να φτάνουν εύκολα στην επίτευξη του στόχου. Αφού νίκησαν, στον αγώνα που «έριξε την αυλαία» της 17ης αγωνιστικής, τη Λαμία με 2-0. Και με το με την όγδοο συνεχόμενο τρίποντο, επέστεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 πόντους.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Μάριν στο 9ο λεπτό και Ανσαριφάρντ στο 37′. Πολύ καλή, από την πλευρά των γηπεδούχων, ήταν η παρουσία και του Φορτούνη. Οι φιλοξενούμενοι, σε καμιά στιγμή της αναμέτρησης, δε φάνηκαν απειλητικοί. Παραμένουν στη 13η θέση με 16 πόντους, μόλις τρεις περισσότερους από τον Απόλλωνα και πέντε από την Κέρκυρα. Έχουν λοιπόν, βάσιμα, αρχίσει να προβληματίζονται. Αφού η απόσταση τους από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη Football League, δεν είναι ασφαλείας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης (81′ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (70′ Πάρντο), Ανσαριφάρντ (85′ Τζούρτζεβιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (71′ Ορτέγκα), Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος (51′ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον, Ακόστα (53′ Βουό).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα