Εύκολη νίκη για την Εθνική μας κόντρα στη Γεωργία

Με 79-68 έκανε το τρία στα τρία. Επόμενος αντίπαλος η Σλοβενία

Χάρη στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο της Εθνικής μας ομάδας που ήρθε με φόρα μετά το τελευταία δεκάλεπτο κόντρα στην Κροατία, το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε με της Γεωργίας για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου μας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα έκανε το τρία στα τρία και πλέον με μία νίκη κόντρα στη Σλοβενία εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου. Με ήττα, ωστόσο, μπορεί να μπλέξει σε τριπλή ισοβαθμία και να τερματίσει μέχρι και τρίτη στον όμιλο. Μεγαλύτερη σημασία έχει, πάντως, η συνεχής βελτίωση της ομάδας.

Κόντρα στη Γεωργία η Εθνική έδειξε δύο πρόσωπα. Στο α’ μέρος ήταν καταιγιστική και το 50-22 τα λέει όλα. Χάρη στη συγκέντρωση και στην όρεξη των παιδιών, αλλά και την ευστοχία στα τρίποντα η διαφορά αυξανόταν διαρκώς και εκτοξεύτηκε στους 28 πόντους στο τέλος.

Στην επανάληψη η Ελλάδα χαλάρωσε, μάλλον σε υπερβολικό βαθμό. Δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα, αλλά έπαιξε ράθυμα και επέτρεψε στους Γεωργιανούς να ψαλιδίσουν τη διαφορά και να ηττηθούν τελικά με ένδεκα πόντους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις προσέφερε ωραίο θέαμα… με κυριότερους εκφραστές τους Αντεντοκούμπο και Κουφό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα