“Ζήτημα χρόνου να καταρρεύσει η χώρα”

Ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βασίλη Λεβέντη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

«Πιστεύω ότι αν δεν έρθουν επενδύσεις και δεν επιστρέψουν τα χρήματα στις ελληνικές τράπεζες, θα καταρρεύσει η χώρα. Είναι θέμα χρόνου», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,  ο οποίος μίλησε για «εσωτερικό οικονομικό εμφύλιο του Τσίπρα», οποίος παίρνει από τη μία τάξη για να δώσει στην άλλη.

Έχουμε ένα ασφυκτικό πλαίσιο, είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επειδή έχουμε μία Κυβέρνηση “ισχνής δεδηλωμένης”. Δεν είναι ελκυστική η εικόνα της χώρας στους επενδυτές.

Μιλώντας για μία “μάχη εγωισμών” μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως σε συζήτηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, του είπε πως και στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, δε θα καταφέρει να εξασφαλίσει μεγαλύτερη κυβερνητική πλειοψηφία από εκείνη που έχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

“Δε βλέπω “φως” ούτε με τον Μητσοτάκη”

Αντίθετα, επεσήμανε ότι στην Πορτογαλία τα κόμματα κατάφεραν να συνεννοηθούν και να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια.«Δε βλέπω “φως” ούτε με τον Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά, συνιστώντας στον λαό να κάνει υπομονή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα