Ζευγάρι στην Tv

Η νέα κωμική σειρά που πρόκειται να προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έχει ξεκινήσει με πρωταγωνιστές δύο ηθοποιούς οι οποίοι υπήρξαν και συμμαθητές στη δραματική σχολή. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Οι ηθοποιοί μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους για τις προτεραιότητες στη ζωή τους και τη συνεργασία τους: «Σίγουρα το μωρό μου κυριαρχεί στις προτεραιότητες μου. Αυτό, πλέον, και η οικογένεια μου με καθορίζουν, αλλά δεν παύω να νιώθω το επάγγελμά μου ως ανάγκη ζωής, ως εσωτερική ανάγκη να μοιράζομαι συναισθήματα, να δημιουργώ, να επικοινωνώ», εξήγησε στο «TVΖάπινγκ» η ηθοποιός. Όσο για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Έχει αλλάξει το τρόπος που βλέπω τα πράγματα και επειδή πέρασα πολύ καιρό στην Αμερική αλλά και λόγω των γεγονότων των τελευταίων χρόνων, που μας έχουν κάνει να βλέπουμε διαφορετικά τη δουλειά μας και τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Η παραμονή μου στις ΗΠΑ με έκανε να εκτιμήσω κάποια στοιχεία, αλλά και να απαξιώσω ταυτόχρονα κάποια άλλα της ελληνικής πραγματικότητας».

Όσο για τη συνεργασία τους: «Εκτός από γοητευτικός, ο Αλέξης είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, συνεπής επαγγελματίας, καταπληκτικός συνεργάτης. Είμαι πολύ τυχερή», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη και συνέχισε: «Με την Κατερίνα ήμασταν μαζί στην δραματική σχολή, αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε σε κάποια δουλειά. Είχαμε δουλέψει μόνο πάνω σε κομμάτια της σχολής. Πραγματικά ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα