Ζημιά 13 εκατομμυρίων στην ΕΠΟ!

Την ύπαρξη «μαύρης τρύπας» 13 εκατομμυρίων ευρώ στα οικονομικά της ΕΠΟ αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΔΕ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ιωάννης Δρόσος, στη διάρκεια της ομιλίας του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

«Η ΠΔΕ ορίστηκε από τη FIFA για τη διαχείριση των καθημερινών πραγμάτων της ΕΠΟ, την αναθεώρηση των κανονισμών, τη συζήτηση με τις αρχές και εκλογές μέχρι τις 30/05. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά ευελπιστούμε ότι θα έχουμε εκλογές μέσα στον Ιούλιο.

Θέλω να θέσω άλλο ένα θέμα. Πρόκειται για την έκθεση Deloitte, την οποία γνωστοποιήσαμε στα κόμματα. Απ’ αυτή προέκυψε μία σκοτεινή διαχείριση. Η ΕΠΟ είναι μέσα 13 εκατ. ευρώ, αλλά δεν ζητάει χρήματα από την Πολιτεία. Μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της» τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξομάλυνσης και πρόσθεσε: «Οφείλονται 1,2 εκατ. ευρώ στους διαιτητές. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ, αλλά της Super League και των Ενώσεων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα